GEORGE IVASCU, audiat la DNA in calitate de MARTOR. UPDATE

Actorul  si regizorul GEORGE IVASCU, directorul teatrului Metropolis din Capitala, a venit marti dimineata la DNA pentru a fi audiat. GEORGE IVASCU nu a dat declaratii in fata jurnalistilor, insa surse judiciare citate de News.ro au declarat ca el este audiat in calitate de martor. 

UPDATE:  GEORGE IVASCU a iesit de la DNA dupa mai putin de o ora si a declarat ca a fost audiat in calitate de martor. “Totu-i bine cand se sfarseste cu bine! (…) Pentru mine asta a fost episodul”, le-a spus GEORGE IVASCU jurnalistilor, fara sa dezvaluie in ce dosar a fost audiat.

GEORGE IVASCU este directorul teatrului Metropolis din anul 2007, teatrul fiind finantat din bugetul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). In 2012, GEORGE IVASCU a fost purtatorul de cuvant al lui Robert Negoita, candidatul USL la Primaria Sectorului 3. Negoita a castigat si alegerile din 2012 si pe cele din 5 iunie, anul acesta. Sotia lui GEORGE IVASCU, regizorul Alice Barb, este director al Centrului Cultural Casa Artelor din subordinea Primariei Sectorului 3.

Sursa foto: cinemagia