GEORGE MAIOR: Nu exclud o CARIERA POLITICA, dar nu in viitorul apropiat

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) a declarat sambata seara la Realitatea TV in legatura cu planurile sale viitoare ca nu exclude nicio posibilitate, dar ca nu si-ar dori sa intre in politica “asa de repede”.

“Eu va spun ce fac acum. Ma duc la cursuri cu studentii, ma simt foarte bine. Sunt invitat la diverse reuniuni internationale, pe probleme de analize si de securitate, de diplomatie. Incerc sa imi termin o carte. Sunt foarte multumit cu ceea ce fac. In viitor, in functie de evolutii, m-as putea decide si pentru alte lucruri. Nu exclud nimic, dar nu as dori sa intru in politica, asa foarte repede, asta ca sa spulber, iarasi, niste discutii ca «imediat va intra fie in PSD, fie nu stiu unde». Nici macar la partide nu ma refer in sens de preferinte, ca sa fie foarte clar. Nu exclud continuarea acestei cariere academice, si sa fiu la dispozitia statului, daca cineva e interesat de experienta si expertiza mea”, a spus GEORGE MAIOR.

Citeste si: GEORGE MAIOR, despre DEMISA de la conducerea SRI: Uneori intervine RUTINA si lucrurile trebuie SCHIMBATE

In ceea ce priveste varianta vehiculata in spatiul public referitoare la plecarea sa in SUA ca ambasador, GEORGE MAIOR a raspuns: “Orice se poate lua in calcul si pe plan institutional, dar nu exista o decizie in acest sens”.

Citeste si: VIDEO GEORGE MAIOR a dezvaluit de ce si-a dat DEMISIA de la conducerea SRI

Referitoar la functia de prim-ministru, GEORGE MAIOR a reiterat faptul ca exclude variata politica in acest moment. “Este rodul unui proces politic, nu cred in tehnocratii pe aceasta functie (…) Va asigur ca si daca ar fi iesit Victor Ponta presedinte, tot nu s ar fi pus aceasta problema”, a spus GEORGE MAIOR.

Sursa foto: nasul.tv