GEORGE MAIOR si-a motivat decizia de a REFUZA POLITICA dupa retragerea de la sefia SRI

GEORGE MAIOR, ambasadorul Romaniei la Washington, a dezvaluit, in cadrul unei emisiuni televizate, DE CE A REFUZAT toate ofertele tentante de a ramane in politica, dupa ce si-a incheiat mandatul de sef al Serviciului Roman de Informatii, relateaza editia online a Evenimentului Zilei.

Ambasadorul George Maior a precizat ca ar fi fost o “TRANSLATIE ARTIFICIALA” daca ar fi acceptat ofertele tentante de a ramane in politica romaneasca. “Am refuzat pentru ca nu consider ca este acum un asemenea moment, NU ESTE OPORTUN, parerea mea, dupa ce ai fost, ani buni, director al principalului serviciu de informatii, sa faci o asemenea translatie artificiala…”, a spus diplomatul.

CITESTE SI: MAIOR despre oficialii ROMANI interzisi in RUSIA: Trebuie gandite niste CONTRAMASURI

George Maior a mai aratat ca argumentul sau pentru decizia de a nu ramane in politica tine de CORECTITUDINEA MORALA, de „fairplay, daca mai exista asa ceva”. “Ma refer la o anumita corectitudine morala. Multa lume, analisti, m-a dat imediat implicat ba in PSD, ba in alte partide, ba in functii guvernamentale, dar ati vazut ca nu s-a intamplat. Le spun acelor analisti ca au gresit cand au facut asemenea  estimari. Este un curs firesc. Este prima mea meserie, stiu ca pot s-o fac, cred eu, bine, daca nu pot s-o fac bine, stiu ce trebuie sa fac, imi cunosc limitele, deci e foarte bine asa”, relateaza site-ul evz.

Sursa foto: fanatik