GEORGE MAIOR vrea RIDICAREA VIZELOR pentru ROMANI in SUA

La inceputul lui septembrie, GEORGE MAIOR va pleca in SUA ca ambasador al Romaniei. Si-a stabilit ca principal obiectiv ridicarea vizelor pentru romani. MAIOR a subliniat ca toate temele Parteneriatului strategic trebuie permanent aprofundate, in dialogul strategic, politic cu autoritatile americane.

“Ce as vrea sa fac mai mult e in plan economic si la nivelul comunicarii intre cele doua societati. Aici se include si problema vizelor pentru romani. Eu nu cred ca e un parteneriat complet fara rezolvarea acestor chestiuni”, a declarat GEORGE MAIOR la B1 TV.

“Sa puna lumea in contact despre posibilitatile existente aici, sa incerce sa rezolve problemele birocratice interne din multiple perspective pe care le intampina nu musai un investitor american”, a mai declarat acesta.

CITESTE SI: GEORGE MAIOR si-a motivat decizia de a REFUZA POLITICA dupa retragerea de la sefia SRI

GEORGE MAIOR isi va prelua mandatul de ambasador al Romaniei la inceputul lunii septembrie. O preocupare constanta a proiectului sau de ambasador va fi consolidarea relatiei cu comunitatea romaneasca.

“Sper ca la finalul mandatului sa avem cel mai puternic mandat din acesta zona cu SUA daca completam si cu acesta dimensiune parteneriatul; ceea ce sper ca se va intampla, acesta e obiectivul meu principal.

CITESTE SI: MAIOR despre oficialii ROMANI interzisi in RUSIA: Trebuie gandite niste CONTRAMASURI

Comunitatea romaneasca de acolo sa ajute la dezvoltarea parteneriatului, pentru ca are un rol si noi la randul nostru sa incercam sa indeplinim acest obiectiv foarte important”, a explicat acesta.

Sursa foto Adevarul