GEORGE OGARARU si ALFONS GROENENDIJK PLEACA de la “U” Cluj

Antrenorul principal GEORGE OGARARU si directorul tehnic Alfons Groenendijk au ajuns la o intelegere cu conducerea clubului Universitatea Cluj pentru rezilierea contractelor, se arata intr-un anunt publicat luni pe site-ul echipei.

“Cei doi antrenori ai echipei noastre au discutat incheierea contractelor cu clubul Universitatea Cluj, ajungand la un consens. Antrenorul principal, George Ogararu, si directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o intelegere cu conducerea clubului in ceea ce priveste incheierea contractelor cu Universitatea. Le multumim pentru activitatea si munca depusa si le uram succes pe viitor”, se spune in anunt.

Citeste si: ASTRA GIURGIU i-a reziliat CONTRACTUL antrenorului OLEG PROTASOV

“Viata e plina de urcasuri si coborasuri, de intalniri si despartiri. Azi, George Ogararu si Alfons Groenendijk au ajuns la o intelegere cu conducerea clubului pentru rezilierea contractelor. Le multumim pentru toata munca depusa si pentru energia lor din fiecare zi! In schimb, vrem sa precizam clar ca nu s-a pus in nici un moment problema despartirii de Mihai Nesu. Ne dorim foarte mult ca Mihai sa faca parte din staff-ul Universitatii in continuare. E unul dintre noi!”, scrie sip e pagina de Facebook a clubului.

Citeste si: OTELUL GALATI are un NOU ANTRENOR

Sursa foto: facebook.com