George Pușcaș a făcut senzație la primul meci, ca titular, în tricoul celor de la Reading! Video

George Puşcaş (23 de ani) a reuşit, duminică, o primă repriză fantastică la debutul pe teren propriu pentru noua sa echipă, Reading. Atacantul român a înscris două goluri, dintre care primul va candida cu siguranţă la cel mai frumos gol al etapei în Championship.

Comentatorul de la Sky Sports l-a comparat pe atacantul român cu Ferenc Puskas, unul dintre cei mai mari atacanţi din istorie. Coincidenţa face ca premiul pentru cel mai frumos gol al sezonului în fotbalul internaţional, acordat în fiecare an de FIFA, să fie numit chiar “Puskas Award”. “Atacantul lui Reading cu un nume faimos începe să-şi facă un nume în Championship”, a exclamat comentatorul celor de la Sky Sports.

Jurnaliștii de la Sky Sports au fost impresionați de evoluția românului și i-au lăudat calitățile atacantului. ”Două goluri marcate de George Pușcaș au adus Reading în avantaj. Primul a venit după o cursă din propria jumătate, iar cel de-al doilea a venit după o finalizare de atacant veritabil. Calitățile românului sunt evidente”, au scris cei de la Sky Sport Football pe contul lor de Twitter.

Sursa foto: sport