George Scutaru: Am fost mandatat de colegi sa solicit sanctionarea lui Radu Stroe

George Scutaru, liderul grupului deputatilor liberali, a fost mandatat de colegii sai de la Camera deputatilor sa propuna Biroului Politic National (BPN) al Partidului National Liberal (PNL), a carei sedinta va avea loc marti, sanctionarea vicepresedintelui Radu Stroe.

‘Maine voi face ca si lider de grup in cadrul Biroului Politic propunerea unei sanctionari a domnului Stroe. Mandatul meu este sa prezint dorinta grupului de a discuta acest caz cu doua propuneri, fie excluderea, fie suspendarea pe sase luni’, a declarat, luni, George Scutaru. 

Citeste si: Radu Stroe, la un pas de a fi exclus din PNL. Ludovic Orban: A preferat sa joace rolul de avocat al PSD

Intrebat ce i se reproseaza lui Radu Stroe, Scutaru a raspuns: “Faptul ca in momentul in care tot partidul este angrenat, de la ultimul membru pana la presedintele partidului, pana la ultimul parlamentar, intr-o batalie pe viata si pe moarte, cea mai importanta batalie a partidului, un vicepresedinte al partidului, fost demnitar – si nu orice demnitar, Radu Stroe a primit ultima demnitate cea de ministru de Interne – practic prin atitudinea sa arunca in aer si isi bate joc de munca tuturor acestor oameni”.

Liderul liberalilor din Camera Deputatilor a mai adaugat ca decizia, care a fost luata cu doua voturi impotriva si sase abtineri, vine ca urmare a ultimelor declaratii ale lui Radu Stroe.

Sursa foto: pnl.ro