GEORGE SCUTARU: Declaratiile lui LIVIU DRAGNEA despre amenintarile PNL la adresa primarilor sunt “MINCINOASE si IRESPONSABILE”

Deputatul PNL GEORGE SCUTARU considera ca declaratiile de miercuri ale vicepremierului LIVIU DRAGNEA privind amenintarile la adresa primarilor “pe care le practica in special liberalii” sunt “MINCINOASE” si “IRESPONSABILE”.

“Ii solicit public domnului vicepremier LIVIU DRAGNEA sa inceteze cu dezinformarile lansate in spatiul public pentru a deturna atentia de la fenomenul care deja a cuprins intreaga administratie publica din Romania, cel al migratiei politice catre partidul-stat PSD. In spatele acestor fumigene, racolarile locotenentilor lui VICTOR PONTA decurg in continuare conform unui plan bine ticluit, prin promisiuni, santaj si amenintari la adresa tuturor alesilor locali care inca nu au cedat presiunilor “Armatei Rosii””, arata GEORGE SCUTARU intr-un comunicat remis miercuri presei.

Citeste si: Ponta, infrant de Opozitie! Ordonanta traseistilor, respinsa de Camera Deputatilor

El spune ca primarii si consilierii locali trebuie sa stie ca promiterea, acordarea si primirea de foloase necuvenite sau de fonduri acordate discretionar de catre Guvernul Ponta in perioada urmatoare, cu precadere pentru administratiile unde s-au produs “transferuri” politice in baza OUG 55/ 2014, pot constitui fapte penale.

Citeste si: ALINA GORGHIU: ACL a inregistrat astazi o victorie. Traseismul legiferat de Ponta prin ordonanta a fost respins!

Sursa foto: nasul.tv