George Scutaru despre Ovidiu Silaghi: Anturajul l-a stricat si acum o sa poarte eticheta de TRASEIST

GEORGE SCUTARU, deputat PNL, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca este regretabil ca OVIDIU SILAGHI „a tradat PNL” si ca va fi catalogat de acum inainte drept un simplu TRASEIST politic, noteaza Agerpres.

„Si eu si alti colegi nu ne-am fi asteptat la un asemenea comportament din partea lui OVIDIU SILAGHI fiind o persoana care de mult timp era membru PNL. Banuiesc ca pentru a fi candidat pentru cele trei partide de coalitie trebuie sa aiba adeziunea la una dintre aceste trei formatiuni. Este regretabil ceea ce a facut colegul nostru mai ales ca nu vorbim de un simplu membru, ci de o persoana care a avut de doua ori sansa de a fi ministru si nu orice portofolii a detinut.

Citeste si: GIGEL STIRBU: PSD arunca milioane de euro pe afise electorale, in timp ce romanii stau cu apa pana la gat 

Din pacate s-a dovedit faptul ca si el poate trada asa cum au mai facut si alti cativa colegi. Eu cred ca i se potriveste caracterizarea: e un om bun, dar il strica ANTURAJUL, iar ultimul ANTURAJ l-a stricat. A facut o mare greseala si o sa vada cum e sa fii socotit de acum inainte cu eticheta de TRASEIST, iar in toata cariera sa politica va avea aceasta eticheta care nu e prea placuta”, a declarat GEORGE SCUTARU, citat de Agerpres.

Citeste si: PNL le aplica lovitura DECISIVA celor de la PSD

Sursa foto: adevarul.ro