George Scutaru: Este un progres pentru Ponta! Inainte sa imbrace costumul de pilot militar, a purtat o „basca maoista”

Liderul deputatilor PNL George Scutaru l-a criticat, joi, pe premierul Victor Ponta, amintindu-i ca inainte sa imbrace costumul de pilot militar pentru zborul in avionul F-16, a purtat o „basca maoista”.

„Este bine ca premierul Ponta si-a adus aminte ca cel mai important aliat pe care-l are Romania sunt Statele Unite ale Americii, mai ales in ceea ce priveste cooperarea in domeniul securitatii nationale. Este un progres evident aparitia in costum de pilot militar, pentru ca ultima data cand Victor Ponta a purtat un obiect kaki a fost o basca maoista, cu o steluta rosie in cinci colturi, imaginile mai putand fi gasite si acum pe Internet”, a declarat Scutaru. 

George Scutaru regreta ca premierul nu si-a cerut scuze pentru declaratiile consilierului sau, Ionel Blanculescu la adresa prezentei militare americane in Romania.

Ce spune George Scutaru despre decizia lui Ponta de a-si muta biroul in sediul MApN

„Cred ca din declaratia lui Victor Ponta, corecta in ceea ce priveste atitudinea fata de Republica Moldova, lipsesc niste scuze referitoare la iesirea absolut prosteasca a consilierului sau onorific Ionel Blanculescu la adresa prezentei militare americane in Romania. Premierul trebuia pana acum sa renunte la asemenea oameni care prin declaratiile lor produc prejudicii de imagine Romaniei.

Nu numai ca nu l-a demis pe Blanculescu, dar nici macar nu si-a cerut scuze fata de cei care reprezinta din punct de vedere politic si militar Statele Unite si care l-au insotit la exercitiul militar aerian de la Campia Turzii”, a mai aratat liberalul.

Foto: Realitatea TV