George Soros, atacat de fosta sa iubita Adriana Ferreyr

George Soros

Miliardarul George Soros, in varsta de 83 de ani, a fost atacat, zilele trecute, de fosta sa iubita, actrita de telenovele Adriana Ferreyr, in timpul audierilor la procesul pe care aceasta i l-a intentat omului de afaceri, potrivit Daily Mail.

Soros a fost atacat si lovit in zona capului de actrita de origine braziliana, conform avocatului sau, Martin Singer, care a depus deja plangere in legatura cu faptele de agresiune. Adriana Ferreyr s-a enervat in timpul audierilor de marti deoarece nu i s-a permis sa inregistreze video depozitia lui George Soros.

Miliardarul George Sorods a fost dat in judecata in 2011 de fosta lui iubita, in varsta de 30 de ani, sub acuzatia de vatamare corporala. Femeia ii cere despagubiri in valoare de 50 de milioane de dolari.

Actrita braziliana il acuza pe George Soros ca a palmuit-o si a incercat sa o sugrume in timpul unei altercatii privind un apartament in valoare de 1,9 milioane de dolari, situat in Manhattan, New York.

Vezi aici ce spune George Soros despre stabilitatea UE

Potrivit Adrianei Ferreyr, George Soros nu si-a respectat promisiunea de a-i darui respectivul apartament din Manhattan. Actrita cere despagubiri de 50 de milioane de dolari pentru ca omul de afaceri i-a “provocat intentionat traume emotionale”, in timpul conflictului declansat dupa ce miliardarul i-a comunicat ca ii va oferi acel apartament actualei sale sotii, Tamiko Bolton, cu care s-a casatorit in 2013.

Conform plangerii depuse vineri in instanta de avocatul lui George Soros, Martin Singer, Adriana Ferreyr a inceput sa strige in timpul audierilor de marti ca Soros este “un ticalos nenorocit”. Apoi, Adriana Ferreyr s-a napustit asupra lui George Soros si l-a lovit in zona capului atat de puternic, incat acestuia i-au sarit din urechi castile de amplificare a sunetului pe care le purta.