George Tucudean este sfatuit de tatal sau sa lase Dinamo si sa mearga la Steaua!

Steaua Bucuresti a pus ochii pe atacantul dinamovist George Tucudean, ros-albastrii confirmand interesul fata de varful de atac prin vocea antrenorului Laurentiu Reghecampf. Tinand cont de rivalitatea uriasa dintre celor doua grupari bucurestene, multi oameni de fotbal sunt de parere ca atacantul trebuie sa se intoarca la Standard Liege, echipa de care apartine, sau sa ramana in continuare la Dinamo.

Cu toate acestea, tatal lui George Tucudean, un prosper om de afaceri aradean, este de parere ca fiul sau ar trebui sa mearga in Ghencea in cazul in care oferta stelistilor este una satisfacatoare. Mai mult, acesta il sfatuieste pe fiul sau sa aleaga Steaua acolo unde ar putea sa evolueze in Liga Campionilor, informeaza Fanatik.

Citeste si: Steaua vrea sa transfere un atacant de la Standard Liege

“Sa aleaga ce este mai bine pentru el. Daca George considera ca un transfer la Steaua l-ar avantaja, sa se duca in Ghencea. Ce conteaza ca a jucat si la Dinamo? Daca va da doua goluri, suporterii il vor ierta imediat. Nu conteaza de unde iti iei banii, atata timp cat iti faci treaba. Probabil la inceput va fi injurat, dar nu ar fi o problema. Pai, daca e sa vorbim sincer, te mai injura si nevasta acasa daca nu faci ce trebuie”, a declarat Marius Tucudean (foto) pentru Fanatik.

“Ar fi un pas imens pentru el daca va ajunge sa evolueze in Liga Campionilor. Sa vedem ce are de gind Standard cu el, la vara. Daca se vor baza pe el, va avea sansa sa joace titular, l-as sfatui sa ramana in Belgia. Daca nu, sa-l dea, sa vina la Steaua! Vom vedea la finalul acestui sezon ce se va intimpla. Din ce stiu, mai are o oferta din Turcia”, a spus Marius Tucudean pentru sursa citata. 

George Tucudean este cotat la 800 de mii de euro, atacantul dinamovist avand promisa de la Gigi Becali o prima de instalare de 150 de mii de euro si un salariu lunar de 15.000 de euro.

Sursa foto: fanatik