George Tucudean, tot mai aproape de Dinamo

George Tucudean este la un pas de a se intoarce la Dinamo. Standard Liege si-a dat acceptul, mai ramane ca sefii lui Dinamo sa si-l doreasca pe atacant.

Dinamo pare obligata sa il inregimenteze pe George Tucudean. Sta prost la capitolul atacanti, iar principala tinta, macedoneanul Jovan Kostovski, a primit o oferta mai buna de la Leuven, din Belgia.

Acum o saptamana, Constantin Anghelache ii anuntase pe agentii jucatorilor ca nu mai are nevoie de atacantul de 22 de ani. Situatia s-a schimbat radical de atunci, iar Tucudean e nerabdator sa se intoarca in “Groapa”.

“Standard si-a dat acceptul ca eu sa plec imprumut la Dinamo, acum ramane doar ca domnul Anghelache sa-si dea acceptul asupra intelegerii dintre cele doua cluburi. (…) Eu mai am o oferta sigura si din Rusia, dar mi-as dori sa ma intorc printre «cainii» mei!”, a spus Tucudean pentru gsp.ro.

Conform intelegerii dintre Standard si Dinamo, belgienii vor suporta 12.000 de euro din salariul de 20.000 de euro lunar al lui Tucudean. Restul de bani vor fi acoperiti de sefii lui Dinamo.

Sursa foto: ziarulring.ro