Georgia Willson-Pemberton, o tanara din Marea Britanie, a murit intr-un mod SOCANT

Georgia Willson-Pemberton, o tanara anorexica din Marea Britanie, a murit dupa ce a devenit dependenta de laxative. Cazul femeii a socat opinia publica din Marea Britanie, aceasta luand atat de multe pastile, incat la momentul decesului avea stomacul si intestinele distruse.

In varsta de 26 de ani, Georgia Willson-Pemberton se lupta de 4 ani cu anorexia si ajunsese sa fie dependenta de laxative. Intr-atat incat isi comanda sute de cutii de pe diverse site-uri specializate, apoi purta pastilele cu ea, inclusiv in sutien. Mai mult, isi mituia prietenii sa ii ascunda medicamentele, astfel incat sa nu afle familia.

“Era o fata atat de inteligenta! Lumea era terenul ei de joaca, putea sa faca absolut orice daca isi dorea. Boala insa a distrus-o, a macinat-o pana a omorat-o”, a declarat in lacrimi tatal ei.

Desi avea o inaltime de 1.78, Georgia cantarea doar 47 de kilograme. Numai in decembrie a luat peste 80 de laxative, care i-au distrus intestinul si stomacul. Alte peste 200 de cutii cu laxative au fost gasite ascunde in camera sa.