Gerard Butler a fost prădat de hoți! Ultima jumătate de an a fost un coșmar pentru superstar

Gerard Butler a fost victima unui furt după ce remorca să în valoare de 11.000 de dolari, un Airstream Silver Sovereign din 1969, a fost furată în California la începutul acestei săptămâni.

Autoritățile au declarat pentru TMZ că vehiculul din aluminiu a fost luat din parcarea unui atelier auto din San Fernando Valley. O sursă din anturajul actorului le-a mărturisit jurnaliștilor ca actorul scoțian în vârstă de 49 de ani și-a mutat casa mobilă de pe proprietatea privată pentru că se pregătea să o recondiționeze.

În ultimele luni, viața lui Gerard Butler a fost un adevărat roller coaster, după ce vilă sa de lux a fost arsă în urma incendiilor de proporții care s-au răspândit rapid în statul California.

Citește și: SYLVESTER STALLONE ASCUNDE O SUFERINŢĂ IMENSĂ DE MAI BINE DE 30 DE ANI! DRAMA SUPERSTARULUI

Pe 10 noiembrie, starul a descoperit că domiciliul lui a fost msituit de flăcări și le-a împărtășit fanilor imagini din fața rămășițelor locuinței și a camionului său ars. Pe lângă pierderile materiale, Butler s-a confruntat cu probleme de sănătate. Presa mondenă a aflat că actorul a fost internat la un spital privat din Santo Domingo, Republica Dominicană, după ce a arătat simptome de apendicită.

Ulterior, în urma unor analize și a unui RMN, specialiștii l-au diagnosticat cu diverticuliță, o afecțiune a colonului care se manifestă prin dureri abdominale intense ce survin deseori în partea stângă a abdomenului, însoțite de febră și creșterea markerilor de inflamație.

Sursa foto: TMZ