Gerard Butler si Madalina Ghenea si-au luat adio definitiv. O confirma chiar celebrul actor

Actorul Gerard Butler a confirmat despartirea de frumoasa Madalina Ghenea. Aflat in Germania, Butler a declarat pentru site-ul filmreporter.de ca nu mai este implicat in vreo relatie sentimentala serioasa. 

„Nu sunt implicat in nicio relatie sentimentala serioasa la momentul acesta”, a explicat actorul in varsta de 43 de ani.

Confirmand indirect ca nu mai este cu Madalina Ghenea, Gerard Butler a fost totusi destul de laconic, nedorind sa ofere reporterilor alte detalii. Totusi, el s-a declarat dornic sa se aseze la casa lui, dar asta cand isi va gasi jumatatea. Ce calitati trebuie sa intruneasca femeia potrivita pentru Gerard Butler? „Imi plac femeile care au simtul umorului, sunt hotarate, dulci si sincere”, a explicat actorul.

In ultima luna au aparut tot mai multe speculatii cu privire la ruptura dintre Gerard si Madalina, insa nu exista o declaratie oficiala care sa confirme zvonurile.

Relatia dintre romanca Madalina Ghenea si scotianul Gerard Butler a durat 9 luni si a inceput dupa cei doi au jucat impreuna intr-o reclama TV.