GERMANIA: 27 de persoane au fost RANITE intr-un INCENDIU dintr-un ADAPOST ANTIAERIAN

Cel putin 27 de PERSOANE au fost RANITE, marti dimineata, intr-un INCENDIU urmat de o EXPLOZIE intr-un ADAPOST ANTIAERIAN din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, la HAMBURG (nordul Germaniei), a anuntat un purtator de cuvant al pompierilor, citat de DPA si AFP.

La primele ore ale zilei, un INCENDIU s-a declansat din motive necunoscute intr-un atelier de tamplarie instalat intr-un fost adapost antierian dintr-un cartier de locuinte din Hamburg, a precizat el.

CITESTE SI: Germania: Incendiu de proportii intr-o cazarma

In timpul stingerii INCENDIULUI s-a produs o EXPLOZIE cu un suflu extrem de violent. Echipele de salvare nu cunosc deocamdata cauza INCENDIULUI, produs intr-un loc in care sunt depozitate aproximativ 100 tone de uleiuri esentiale.

Opt dintre cele 11 persoane GRAV RANITE  sunt pompieri. Alte 15 au fost tratate pentru inhalarea de fum la fata locului, in timp ce un pompier si-a pierdut cunostinta. Interventia pompierilor ar urma sa dureze pana dupa-amiaza. Peste 60 de persoane au fost evacuate dintr-o cladire apropiata in urma producerii EXPLOZIEI.

Sursa foto: bild