VIDEO GERMANIA: ACCIDENT FEROVIAR extrem de GRAV, soldat cu 9 MORTI si peste 100 de RANITI

Un ACCIDENT FEROVIAR extrem de grav a avut loc, marti dimineata, langa localitatea bavareza BAD AIBLING, un orasel situat la 60 de kilometri sud-est de Munchen. Cativa pasageri au MURIT si peste o suta sunt RANITI in urma coliziunii a doua trenuri in sudul Germaniei, anunta Reuters. Zeci de ambulante si elicoptere ale serviciilor de urgenta sunt la fata locului pentru a-i ajuta pe raniti.

UPDATE: Politia germana citata de Reuters anunta ca bilantul provizoriu indica 9 MORTI, 15 RANITI in STARE GRAVA si alti 140 de oameni care au suferit rani mai usoare.

Un GRAV ACCIDENT FEROVIAR a avut loc in dimineata zilei de marti in landul BAVARIA. Accidentul a avut loc la ora 6.48, pe distanta Holzkirchen – Rosenheim, in apropierea statiei de epurare de la Bad Aibling. Doua trenuri de calatori s-au ciocnit frontal si mai multe vagoane au deraiat de pe sine potrivit informatiilor date de politia din Rosenheim. Au fost aduse forte de interventie si din Nurnberg si Austria.

Purtatorul de cuvant al politiei, Stefan Sonntag, a declarat pentru ziarul local Augsburger Allgemeine Zeitung online ca “mai multe persoane au fost ranite, unele dintre ele grav”. Situatia la fata locului este inca destul de neclara.

Au fost mobilizate toate fortele de interventie disponibile la locul accidentului, care a avut loc in apropierea localitatii Bad Aibling (Rosenheim). Opt elicoptere precum si un mare numar de echipaje de salvare sunt concentrate in zona de interventie, relateaza si Frankfurter Allgemeine Zeitung online.

Trenurile implicate in accident sunt ale companiei Meridian, care apartine cailor ferate bavareze (Bayerischen Oberlandbahn). Meridian a organizat intre timp transportul pe o linie ferata alternativa, precum si transbordare cu autobuze, pentru navetistii din zona.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: bild