Germania. Accident rutier soldat cu un român mort și un altul rănit grav

Destin tragic pentru un român din Germania. Și-a găsit sfârșitul după ce a intrat cu mașina într-un pom. Un român din Germania a murit într-un grav accident rutier, după ce a intrat cu mașina într-un pom. Potrivit presei locale, tânărul șofer conducea cu viteză mare, mașina sa făcându-se praf, după ce s-a lovit de un copac de pe marginea drumului regional 4563, în apropiere de localitatea Tiefenbronn.

Un alt român e grav rănit, acesta fiind pasager pe locul din dreapta mașinii, relatează muehlacker-tagblatt.de, citat de știridiaspora.ro. Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, puţin înainte de ora 04.00. Românul, în vârstă de 30 de ani, se afla la volanul unui automobil Opel Zafira, a ieşit de pe drum a rulat într-un şanţ de 3 metri şi s-a zdrobit de un copac.

Citește și: GERMANIA. UN MICROBUZ CU ROMÂNI A PROVOCAT UN ACCIDENT MORTAL. TREI MAȘINI FĂCUTE PRAF ȘI OPT VICTIME

Şoferul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate din fiarele contorsionate. Din păcate, românul a murit la câteva minute după ce pompierii au reuşit să-l scoată din mașină. Un alt român, în vârstă de 37 de ani, pasager pe locul din dreapta, a fost grav rănit şi a fost dus de urgenţă la spital.

Sursa foto: bild.de