GERMANIA: Alercatie intr-o tabara de REFUGIATI. Mai multe persoane au fost RANITE

Mai multe persoane au fost ranite sambata noaptea intr-o altercatie in care au fost implicate circa 200 de persoane intr-o tabara de refugiati din zona localitatii Leimen, in sud-vestul Germaniei, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.
Politia a intervenit initial cu un numar redus de agenti, care cand au vazut amploarea incaierarii au fost nevoiti sa ceara intariri. 

Autoritatile presupun ca la originea conflictului s-ar afla o discutie pe teme religioase intre refugiatii musulmani, unii acuzandu-i pe altii pentru consumul de alcool, interzis de religia musulmana. 

 
CITESTE SI: Un grup de state ale UE, inclusiv Germania, insista pentru extinderea controalelor la granita in Schengen

Dar nu este primul incident de acest fel survenit in taberele de refugiati din Germania. In luna decembrie, intr-o tabara din orasul Konstanz, o disputa intre un afgan si un albanez a degenerat intr-o bataie colectiva dupa ce acestora li s-au alaturat alti conationali. Un alt eveniment similar a fost provocat de distrugerea unui exemplar al Coranului. 

CITESTE SI: FMI: Criza imigrantilor poate conduce la DESTRAMAREA Spatiului SCHENGEN

Politia germana avertizeaza ca riscul unor conflicte in taberele de migranti supraaglomerate este foarte ridicat, iar adesea o mica neintelegere intre doi migranti se transforma rapid intr-un conflict intre grupuri etnice sau religioase.

 Sursa foto: romaniatv