GERMANIA: ATAC intr-un supermarket din HAMBURG, soldat cu un MORT si mai multi RANITI

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite de un agresor inarmat cu un cutit intr-un supermarket din Hamburg, vineri dupa-amiaza, a anuntat politia germana.

“A inceput sa loveasca clientii fara niciun avertisment. O persoana a murit si mai multe sunt ranite”, a declarat un purtator de cuvant al politiei. Initial, atacatorul a scapat, insa jumatate de ora mai tarziu a fost prins, fapt confirmat de politia germana pe Twitter, anunta BBC. Incidentul a avut loc la ora locala 15:00.

Centrul comercial Edeka, in care a avut loc atacul, se afla la intersectia strazilor Fuhlsbuttler si Hermann-Kauffmann, iar oamenii au fost avertizati sa nu se apropie de zona, anunta si The Telegraph. Ziarul german Bild a publicat o fotografie cu presupusul atacator, acoperit de sange. Conform publicatiei germane, politia cauta in prezent un al doilea suspect.

Un martor la intreaga scena sustine ca, dupa ce a injunghiat trei persoane, agresorul ar fi strigat “Allahu Akbar”, semn ca poate fi vorba despre un atac terorist. Inca nu se cunoaste motivatia acestui atac, a mai transmis politia din Hamburg. Din primele informatii se pare ca este vorba despre un “lup singuratic”. Politia a transmis ca mai mult ca sigur nu e vorba despre un jaf.

Sursa foto: bild