Germania. Cine este tânărul român care s-a sinucis, live, pe Facebook!

Scene de coşmar, live, pe Facebook. Un român de 22 de ani s-a sinucis pe o autostradă din Germania. Tânărul a intrat în plin într-un TIR. Înainte de impact, a gonit minute în şir pe şosea, timp în care i-a transmis fostei sale iubite un mesaj de adio. Tânărul se numește Bogdan Claudiu și este din Deva.

Update: Tânărul şofer de TIR care a transmis live pe Facebook sinuciderea sa a murit la spital. Mama sa este devastată în urma întâmplărilor şi a scris un mesaj sfâşietor pe aceeaşi reţea de socializare, după ce a privit mesajul de adio al fiului său de 22 de ani.

Acesta a intrat intenţionat într-un TIR, luni, în Germania, cu o viteză de 170 km/h. Claudiu a filmat totul şi înainte de tragedie, a transmis un ultim mesaj:

“Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă”.

Băiatul a fost găsit în viaţă de echipele de intervenţie, însă a murit la spital. Acesta muncea ca şofer în Germania. “Drum lin spre ingeri copilul meu frumos. Tu ai plecat si mai lăsat singură te voi iubi mereu puiul meu.Dumnezeu să aibă grijă de tine.”, a scris femeia, care a activat statusul “Gabriela este cu Claudiu”, a scris mama sa, pe Facebook. În scurt timp, sute de oameni au lăsat mesaje de condoleanţe pentru familie.

Știre inițială

„Trage pe dreapta și liniștește-te!”, i-a scris un prieten care-i urmărea live-ul, scrie hunedoaralibera.ro.Telefonul a continuat să ofere imagini live, dar vocea șoferului român nu s-a mai auzit. „Te rog, vorbește cu mine”, i-a scris mama lui.

Citește și:  PE FOSTUL GARDIAN L-A UMFLAT PLÂNSUL LA AUZUL SENTINȚEI! ÎȘI BOTEZASE ORGANUL GENITAL „CALUL” ŞI VIOLA DEŢINUTE

N-a primit niciun răspuns. Românul pare a nu mai avea cunoștință, iar vocea nu i se mai aude în cele 45 de minute de live ce au urmat după accident. La un moment dat au început să se audă voci în germană, ale medicilor și polițiștilor. Sunt auziți în timp ce acordă primul ajutor șoferului în mașina complet distrusă. Apoi, l-au scos și l-au dus la ambulanță, în timp ce telefonul continua să transmită în direct.