Germania: Filiala celei de-a doua mari burse de valori va lansa o aplicație de tranzacționare cu crypto monede

Sowa Labs, o filială a celei de-a doua mari burse de valori din Germania, Börse Stuttgart, va lansa o aplicație de tranzacționare cu crypto monede în cursul acestui an, potrivit site-ului aplicației.

Aplicația, numită Bison, va fi disponibilă din luna septembrie și va susține inițial tranzacționarea Bitcoin (BTC), Ethereum (ETC), Litecoin (LTC) și XRP. Site-ul web afirmă că mai multe active vor fi incluse în viitor. Bison susține de asemenea că nu vor percepe comisioane de tranzacționare. Aplicația va fi disponibilă în limba germană și ulterior în limba engleză.

Directorul executiv al laboratoarelor Sowa, Dr. Ulli Spankowski, a declarat: “BISON face tranzacționarea ușoară în monedele digitale. Este prima aplicație cripto din lume care are în spatele ei o bursă tradițională. “

Citește și: GERMANIA: CENTRUL NAȚIONAL DE TURISM ACCEPTĂ PLĂȚILE CU CRYPTO MONEDE PENTRU SERVICIILE SALE

Börse Stuttgart a achiziționat o cotă de 100% din acțiunile Sowa Labs, când a cumpărat fintech-ul în cursul lunii decembrie. Alexander Höptner, membru al consiliului de administrație al Börse Stuttgart, a declarat că achiziția Sowa Labs a contribuit la realizarea unei părți din strategia digitală a schimbului. În timp ce costul exact al achiziției nu este cunoscut, Höptner a spus că este vorba de o sumă cu șapte cifre.

Luna trecuta, brokerul canadian inter-dealer de obligatiuni Shorecan DCN a anuntat un parteneriat cu Paycase Financial pentru a lansa un serviciu de brokeraj pentru crypto monede. Noua inițiativă urmează să fie lansată în al doilea trimestru al anului 2018. Platforma de brokeraj se va concentra pe BTC și ETH.