GERMANIA: In 2015 au fost ARESTATI aproape 1.800 de TRAFICANTI DE PERSOANE

De la inceputul acestui an, GERMANIA a arestat 1.785 de TRAFICANTI DE PERSOANE, dintre care 860 au fost capturati in sudul tarii, in Bavaria, scrie duminica ziarul spaniol El Pais in editia electronica, citat de Agerpres.

In PASSAU, oras bavarez aflat la granita cu Austria, sosesc mii de imigranti disperati care vor sa ajunga in Europa occidentala prin asa-numita RUTA A BALCANILOR, care leaga Grecia de Germania via Macedonia, Serbia, Ungaria si Austria. Descoperirea a 71 de imigranti decedati intr-un CAMION FRIGORIFIC ABANDONAT pe marginea unei autostrazi din Austria a evidentiat faptul ca aceasta ruta poate fi o CAPCANA LETALA pentru refugiatii care incearca sa ajunga in Europa occidentala, mai ales in Germania.

CITESTE SI:PENTRU CE S-AU RISCAT ROMANII RETINUTI IN UNGARIA? CATI BANI CASTIGA O CALAUZA PENTRU REFUGIATI

“Era o tragedie anuntata si descoperirea confirma faptul ca traficantii de fiinte umane sunt INDIVIZI FARA SCRUPULE si al caror unic obiectiv este sa castige bani de pe urma nefericirii oamenilor. Sosirea in numar mare a refugiatilor in Europa a dus la inmultirea gruparilor de traficanti”, avertizeaza comisarul si purtatorul de cuvant al politiei din Passau, Alexander Schraml.

In ultimele luni, Schraml si colegii sai din Passau au fost martorii unui fenomen care preocupa autoritatile germane. Resursele politiei federale nu mai sunt suficiente pentru a controla drumurile din Bavaria. “In fiecare zi in Passau ajung peste 700 de refugiati si numai in iulie am arestat 369 de traficanti. In iulie au venit 13.400 de imigranti, iar colegii mei lucreaza 24 de ore din 24 pentru a-i prinde pe traficanti”, a explicat Schraml.

Sursa foto: bzi