Germania: Politia a identificat trei suspecti in ATACURILE ASUPRA FEMEILOR comise la KOLN de ANUL NOU

POLITIA GERMANA a identificat trei suspecti in legatura cu ATACURILE ASUPRA FEMEILOR comise in noaptea de ANUL NOU in orasul KOLN, a declarat miercuri ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia (NRW), Ralf Jaeger, relateaza Reuters.

Circa 90 de femei ar fi fost jefuite, amenintate si agresate sexual in noaptea de Anul Nou in fata catedralei orasului de catre barbati tineri, majoritatea in stare de ebrietate, a afirmat marti politia, care a descris aceste atacuri ca fiind ‘o noua dimensiune a criminalitatii’.

Seful politiei din Koln a afirmat ca agresorii pareau a fi tineri de origine araba sau nord-africana, fapt care a determinat grupuri de extrema-dreapta sa condamne guvernul de la Berlin pentru politica sa de primire a refugiatilor.

Ministrul de interne al NRW, Ralf Jaeger, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca nu au fost facute inca arestari. El a refuzat sa ofere mai multe detalii asupra anchetei, insa a afirmat ca asteapta in aceasta saptamana ‘un raport foarte detaliat’ din partea politiei.

In jur de 150 de persoane s-au adunat marti seara in fata catedralei din Koln pentru a protesta impotriva violentei fata de femei. Una dintre ele purta o pancarta cu mesajul: “Doamna Merkel unde sunteti? Ce spuneti? Acest lucru ne sperie!”.

CITESTE SI: PRIMARITA DIN KOLN, CRITICATA DUPA CE A SUGERAT UN COD DE CONDUITA PENTRU FEMEI

Sursa foto: dw