GERMANIA: Politistii au primit ORDIN sa-i lase in pace pe REFUGIATII care fura sau distrug bunuri

Un document de o mare amploare, prin care politia din orasul german Kiel a primit ordin de a-i lasa in pace pe refugiatii care sunt prinsi furand din magazine sau distrugand bunurile germanilor, a fost dezvaluit de bild.de.

Ordinul a fost emis in luna octombrie a anului precedent si prin el li se spune explicit fortelor politiei sa nu intreprinda niciun fel de actiune impotriva refugiatilor care sunt comit infractiuni minore, cum ar fi furtul din magazine sau vandalismul.

Motivatia acestui ordin este ca fortele de ordine ar avea prea mult de furca in a stabili identitatea faptasilor.

CITESTE SI: SUEDIA va EXPULZA 80.000 de REFUGIATI 

„Pentru infractiuni minore (furt din magazine/distrugerea proprietatii) se va renunta la procesul de indentificare a persoanei sau la procedura amprentarii”, atesta documentul.

Foarte multi refugiati nu au documente de identitate, iar politistii ar fi fost mult prea ocupati cu identificarea infractorilor. Jurnalistii de la Bild sunt de parere ca acest ordin este valabil pentru toate fortele de ordine din Germania.

CITESTE SI: GERMANIA: Legea care permite EXPULZAREA MIGRANTILOR pentru AGRESIUNI SEXUALE a fost APROBATA

In ceeea ce priveste cazurile mai grave, precum acte de violenta sau furturi majore, politistii au voie sa determine identitatea suspectului sau a vinovatului, conform ordinului.

Sursa foto: digi24