Germania. Șofer de TIR român, erou după ce a salvat viața a două femei! A dispărut fără urmă

Un șofer român de TIR este căutat de două femei din Germania, după ce acesta le-a salvat lor și celor doi cai aflați în remorca mașinii lor viața, în contextul în care mașina în care se aflau a luat foc pe autostradă.

Potrivit unei postări pe Facebook a uneia dintre femei, Natalie Mueller, cele două se îndreptau spre Kandel, pe A62 , direcția Pirmansens, când mașina în care se aflau a luat foc în preajma unui tunel situat pe autostradă. Mașina avea atașată o remorcă cu doi cai.

Aceasta scrie că românul a alergat pe autostradă și a deconectat remorca în câteva secunde, iar apoi împreună cu alți oameni a împins remorca din zona periculoasă.

Citește și: ITALIA. HOȚI ROMÂNI ARESTAȚI! SPĂRGEAU ÎN 30 DE SECUNDE ORICE TIP DE MAȘINĂ!

Șofer român de camion, căutat!

În acest fel, caut îngerul nostru pazitor, care ne-a salvat caii și probabil și pe noi (eu și Claudia Priem)!

La aproximativ 14.30, pe Autostrada 62, la ieșirea dintr-un tunel, mașina mea a luat foc.

Acest om ne-a fost salvat prin intervenția sa rapidă. A traversat autostrada și a deblocat remorca în câteva secunde. Apoi, ajutat și de alți oameni, a împins remorca cu cai cu tot in afara oricărui pericol. Apoi ne-a avertizat să ne întoarcem la mașină și a dispărut din nou. Eu și Claudia aș vrea să-i mulțumim personal.

Dacă l-am putea găsi pe Facebook ar fi grozav! Distribuiți acest mesaj și dacă cineva se pricepe să-l traducă în limba română!

Sursa foto: bild