GERMANIA: Un nou INCENDIU intr-un alt BUNCAR din orasul HAMBURG

adapost antiaerian, incendiu, hamburg, germania, raniti, evacuati, exploziii, buncar,

Un INCENDIU a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata intr-un ADAPOST ANTIAERIAN din orasul HAMBURG, in nordul GERMANIEI, la cateva zile dupa un fenomen similar care s-a soldat cu peste 40 de RANITI.

INCENDIUL s-a declansat intr-un BUNCAR din Al Doilea Razboi Mondial situat in vestul acestor oras portuar si unde se aflau 5,5 de tone de material pirotehnic, a informat agentia DPA, preluata de AFP.

CITESTE SI: GERMANIA: 27 DE PERSOANE AU FOST RANITE INTR-UN INCENDIU DINTR-UN ADAPOST ANTIAERIAN

‘Au fost foarte mari distrugeri’ in cladirea cu doua etaje, dupa EXPLOZIA din cursul noptii a unei parti din MATERIALELE EXPLOZIBILE, a indicat un purtator de cuvant al serviciului de pompieri pentru agentia de presa germana.

Pompierii au fost nevoiti sa-si intrerupa eforturile de stingere a INCENDIULUI din cauza deflagratiilor extinse, dar situatia era sub control in cursul diminetii si nimeni nu a fost ranit, potrivit DPA.

Aproximativ 150 de PERSOANE din casele situate in apropierea acestui adapost au fost EVACUATE ca masura de precautie.

Marti, un INCENDIU urmat de o explozie intr-un alt BUNCAR din HAMBURG, situat in mijlocul unui cartier de locuinte, s-a soldat cu 45 de RANITI, intre care si pompieri. INCENDIUL s-a declansat din motive necunoscute intr-un loc in care erau depozitate aproximativ 100 tone de uleiuri esentiale.

Sursa foto: bild