Germania. Un român, fost Mister Germania, a împușcat un polițist și va face ani grei de închisoare

Un român care este stabilit în Germania și considerat cel mai frumos bărbat din țară, a ajuns în spatele gratiilor după ce a împușcat un polițist. Adrian Virgil Ursache a împușcat un polițist în urmă cu trei ani și a primit 7 ani de închisoare.

Românul a câștigat în anul 1998 titlul de Mister Germania. Apoi, s-a căsătorit cu o fostă regină a frumuseții, și din iubire pentru ea, a trecut la Islam.

Adrian Ursache a refuzat de-a lungul timpului să își plătească dările către stat și a acumulat o datorie de aproape 500.000 de euro. Așa se face că autoritățile au vrut să îl evacueze din locuința sa din Reuden.

Citește și: ITALIA. UN POLIȚIST ROMÂN SUB ACOPERIRE, AGENTUL 007 AL CARABINIERILOR

Nemulțumit, românul s-a opus și a urmat un schimb de focuri. La un moment dat, bărbatul a tras într-un polițist, a nimenit în cască, iar glonțul a ricoșat apoi în gâtul unui alt polițist. Pe acesta din urmă l-a rănit foarte grav. Mai mult decât atât, și românul a fost împușcat în schimbul de focuri și a ajuns la spital.

Adrian Virgil Ursache a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Ursache este hotărât să facă recurs, mai ales că cei din apărare spun că polițistul a tras primul și românul doar s-a apărat, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa traducere și foto: știrileprotv.ro