GERUL si VISCOLUL au prelungit VACANTA elevilor din NOUA JUDETE

Noile CADERI de ZAPADA si mai ales valul de GER care s-a abatut asupra tarii noastre au convins autoritatile ca e momentul sa INCHIDA mai multe SCOLI. 21 de scoli din NOUA judete nu si-au primit ELEVII in acest inceput de saptamana, din cauza VISCOLULUI PUTERNIC.

Judetul Cluj are cele mai mari probleme din cauza vremii. Cinci scoli din localitatile Fizesu Gherli, Maguri si Valea Ierii au fost inchise, informeaza postul de televiziune Digi24.

CITESTE SI: GERUL va cuprinde ROMANIA de marti pana vineri. TEMPERATURILE scad pana la -25 grade

In total, in Cluj au fost INCHISE cinci SCOLI, in Iasi patru, in Vaslui si Alba cate 3, in Sibiu doua, si in Braila, Mures, Ialomita si Suceava cate una. Romanii mai au de infruntat cateva zile de ger, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru perioada urmatoare.

In intervalul 6 ianuarie, ora 14.00 – 9 ianuarie, ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor in toata tara. Temperaturile minime vor cobori frecvent sub-15 grade Celsius iar izolat chiar sub -25 grade Celsius.

CITESTE SI: CURSURI SUSPENDATE din cauza VISCOLULUI, in scolile si gradinitele din doua localitati sucevene 

De asemenea, maximele diurne vor fi preponderent negative si se vor incadra, in general, intre-10 si zero grade Celsius. 

Sursa foto: realitatea.net