GEST EXTREM: MM STOICA a intrat in GREVA FOAMEI

MIHAI STOICA, fostul manager general al echipei STEAUA, suporta tot mai greu situatia in care afla, acesta recurgand la un GEST EXTREM. MM STOICA a ajuns la limita din cauza ca nu a fost inca ELIBERAT CONDITIONAT, desi alti condamnati din „DOSARUL TRANSFERURILOR”, cu pedepse mai mari, sunt deja in libertate, si a decis sa intre in GREVA FOAMEI, informeaza postul Romania Tv.

MIHAI STOICA a intrat intr-o stare de DEPRESIE SEVERA din care nu-l mai pot scoate nici macar vizitele familiei. Dupa ce a si-a ispasit mai mult de jumatate din pedeapsa, MIHAI STOICA spera din tot sufletul ca va primi din partea comisiei de ELIBERARE CONDITIONATA un verdict pozitiv si va putea parasi Penitenciarul Jilava, dar acest lucru nu s-a intamplat, chiar daca purtarea lui a fost una de exceptie in spatele gratiilor.

CITESTE SI: MOTIVELE PENTRU CARE MM STOICA AR TREBUI ELIBERAT CONDITIONAT

Din acest motiv, MIHAI STOICA a recurs la un GEST EXTREM, care i-a speriat atat pe colegii de celula, cat si pe angajatii penitenciarului: a intrat pur si simplu in GREVA FOAMEI.

MIHAI STOICA a fost condamnat pe 4 martie 2014 la 3 ani si 6 luni de inchisoare in „DOSARUL TRANSFERURILOR”, potrivit unor surse citate de postul Romania Tv.

Sursa foto: sport