Gestul făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce afaceristul a ajuns la sapă de lemn

În urmă cu mai bine de un deceniu, Monica Gabor și Irinel Columbeanu formau unul dintre cele mai mediatizate și totodată controversate cupluri din showbizul autohton.

În prezent, Monica Gabor trăiește în Statele Unite alături de soțul său, afaceristul chinez supranumit Mister Pink și de Irinuca, fata fostului fotomodel din căsnicia cu Irinel.

În schimb, Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn! Fostul milionar care trăia pe picior mare și se afișa numai la brațul unor femei mult mai tinere ajuns să stea cu chirie într-un apartament din Capitală și să supraviețuiască de pe o zi pe alta.

Surprinzător sau nu, Monica Gabor nu a rămas indiferentă față de fostul ei soț și s-a oferit să-l ajute să se mute în America și să-i găsească chiar și un loc de muncă, scriu jurnaliștii de la playtech.ro. Sursa citată mai scrie că Monica este dispusă să facă acest gest pentru ca fiica sa să se bucure de ambii părinți, dar și pentru că Irinel și Irinuca au o relație deosebită care tinde să se distrugă din cauza distanței dintre cei doi.

Sursa foto: B1tv