GESTURI CARE DEMONSTREAZA CA ESTE NESIGUR

Barbatii afiseaza mereu o siguranta ce pare imposibil de zdruncinat, insa sunt unele gesturi care dezvaluie ca nu sunt atat de siguri pe ei cum ai crede. Vezi care sunt acestea.

Te intreaba despre trecut

Este normal sa vrea sa afle lucruri generale despre relatiile tale din trecut, insa daca insista pe aceasta teama, probabil nu are suficienta incredere in el. In realitate, vrea sa stie daca se poate ridica la nivelul asteptarilor tale sau cineva inaintea lui ti-a luat inima pentru totdeauna.

CITESTE SI:CARE ESTE CEL MAI SEXY LUCRU PE CARE IL POATE FACE O FEMEIE

Nu ii place sa iesi in oras fara el

Toata lumea are nevoie de o viata sociala in afara relatiei. Daca nu ii place cand iesi fara el in oras, s-ar putea sa se indoiasca de faptul ca ai ochi doar pentru el. Un barbat care crede ca prietenele tale stau in calea fericirii voastre sau ca flirtezi cu altii de cate ori esti departe de el nu prea are incredere in el.

Te intreaba frecvent de fostul

Cand aduce frecvent vorba despre fostul tau iubit, inseamna ca nu are foarte multa incredere in el. Explica-i ca fostul face parte din trecut si nu are motive sa se ingrijoreze.

Vorbeste urat despre alti oameni

Daca petrece mult timp desfiintand alti oameni, este un alt semn ca iubitul tau nu este foarte sigur pe el. Atunci cand esti amabil cu ceilalti si nu vorbesti urat despre ei este un semn ca esti increzator in fortele proprii.

CITESTE SI: SECRETE PE CARE ESTE BINE SA LE AI FATA DE IUBITUL TAU

Nu iti face complimente

Un barbat care nu ii face complimente iubitei sale este nesigur si ii este teama ca ar putea parea slab. Oamenii increzatori nu au nicio problema sa ii laude pe ceilalti si sa ii incurajeze.

Sursa:unica