Gheorghe Afroni a fost ucis, cu bestialitate, într-un parc! Cum a fost descoperit trupul cântărețului de muzică populară

Cântărețul Gheorghe Afroni a fost găsit mort într-un parc, iar criminaliștii sosiți la fața locului au fost îngroziți de felul în care a fost descoperit trupul său, scrie presa din Republica Moldova.

Gheorghe Afroni, găsit mort într-un parc. Cântărețul avea 55 de ani

Legendarul cobzar moldovean Gheorghe Afroni a fost găsit mort în lacul din Parcul “Valea Trandafirilor”. Prietenii artistului susţin că aceasta ar fi fost ucis cu bestialitate, întrucât pe corpul neînsufleţit al interpretului au fost observate semne de violenţă. Descoperirea a fost făcută în urmă cu patru zile, însă, recent a fost făcută publică vestea tristă.

“Luni seara, m-au sunat colegii şi mi-au spus că Gheorghe s-a înecat. Mi-am dat seama că nu putea să sară Gheorghe în apă de unul singur. Avea vânătăi pe partea dreaptă, pe piept, în cap lovit”, a declarat Tudor Ungureanu, membru al Ansamblului folcloric “Ştefan Vodă”, cu care Gheorghe Afroni a cântat mai mulţi ani, relatează jurnaliștii de la publika.md. Deocamdată, nu se știu concluziile la care a ajuns legistul care a făcut autopsia regretatului cântăreț.

Gheorghe Afroni urmează să fie înmormântat azi, în satul său de baștină Pereni din raionul Hîncești. Artistul avea 55 de ani și era membru al Ansamblului folcloric “Ștefan Vodă”.

Sursa foto: publika.md