GHEORGHE BURNEI, cunoscutul medic ORTOPED, plasat in AREST la DOMICILIU! ACUZATII EXTREM de GRAVE

Chirurgul ortoped GHEORGHE BURNEI este audiat, la aceasta ora, de politistii bucuresteni, la Spitalul Marie Curie, fiind suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a cerut mita pentru a opera, potrivit unor surse din Politie, citate de News.ro.

UPDATE 3: Medicul GHEORGHE BURNEI de la Spitalul “Marie Curie” va fi plasat in AREST la DOMICILIU pe o perioada de 30 de zile, a hotarat, duminica, Tribunalul Bucuresti. Decizia nu este insa definitiva, informeaza postul B1Tv.

UPDATE 2: Chirurgul ortoped GHEORGHE BURNEI a fost retinut, sambata seara, aproape de miezul noptii, dupa o zi intreaga de audieri si perchezitii acasa si la cabinetele sale. GHEORGHE BURNEI este suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a cerut mita pentru operatii. GHEORGHE BURNEI este cercetat penal pentru luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor, iar procurorii DNA au obtinut retinerea sa preventiva pentru 24 de ore.

UPDATE 1: Denuntul impotriva chirurgului GHEORGHE BURNEI, de la Spitalul “Marie Curie” din Capitala, a fost facut in luna septembrie, iar cauza vizeaza 17 fapte de coruptie, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. “Cauza a fost constituita in data de 28 septembrie 2016, ca urmare a unui denunt, si vizeaza la momentul actual savarsirea a 17 fapte de coruptie, comise in perioada octombrie-noiembrie 2016”, spun procurorii.

Doi colegi de la Spitalul “Marie Curie” din echipa doctorului GHEORGHE BURNEI, care ar fi suspectat de luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor, au fost chemati de procurori la audieri, sambata, in calitate de martori. De asemenea, cabinetul lui GHEORGHE BURNEI a fost sigilat de anchetatori.

Purtatorul de cuvant al spitalului, Denise Stanescu, a declarat ca procurorii au facut perchezitii doar la etajul al doilea al spitalului, respectiv la Clinica de Ortopedie condusa de Burnei. Doctorul GHEORGHE BURNEI era de garda sambata, fiind inlocuit de alt coleg ortoped, a mai spus purtatorul de cuvant de la “Marie Curie”.

STIRE INITIALA

In acest caz se desfasoara cinci perchezitii, care vizeaza domiciliul medicului GHEORGHE BURNEI si Spitalul Marie Curie. Medicul GHEORGHE BURNEI este audiat, sambata dimineata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat pentru luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor. In urma experimentelor facute de medic, mai multi copii ar fi avut de suferit, potrivit acelorasi surse.

Pe numele chirurgului GHEORGHE BURNEI au fost deschise doua dosare distincte, intrumentate insa de acelasi procuror, au precizat sursele citate. Unul dintre dosare a fost deschis in urma cu aproximativ doua luni, pentru luare de mita, dupa ce parintii unuia dintre copiii operati de medicul  GHEORGHE BURNEI au facut un denunt la Directia Generala Anticoruptie (DGA).

Anchetatorii l-au supravegheat pe medicul  GHEORGHE BURNEI  si au constatat ca el cerea sume cuprinse intre 1.000 de lei si 1.000 de euro, pentru o o operatie, au declarat, sambata, surse judiciare, pentru News.ro. Al doilea dosar al lui GHEORGHE BURNEI este instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si vizeaza acuzatii de vatamare corporala grava si tentativa de omor, potrivit surselor citate.

Medicul GHEORGHE BURNEI ar fi fost ridicat de acasa si dus la sediul Spitalului Marie Curie, unde au loc audierile, au precizat aceleasi surse, care au mai aratat ca in acest caz au loc cinci perchezitii care vizeaza domiciliul medicului GHEORGHE BURNEI si Spitalul Marie Curie. Cazul este cercetat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, in ancheta fiind implicate Directia Generala Anticoruptie si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, au mentionat sursele. Ancheta a inceput ca urmare a unui denunt, potrivit surselor citate. O ancheta jurnalistica recenta arata ca GHEORGHE BURNEI a facut experimente ilegale pe zeci de copii saraci, insa acuzatii au mai existat si in trecut.

Sursa foto: realitatea