Gheorghe Dincă, fost amant al unei importante judecătoare din Caracal

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut noi dezvăluiri cu privire la bărbatul care ar fi ucis-o pe nepota sa, Alexandra Măceșanu. Acesta a declarat că Gheorghe Dincă ar fi avut o legătură intimă cu o judecătoare din Caracal, care în prezent deține funcții importante în țară.

„A fost amantul unei judecătoare din Caracal, care la rândul ei a fost parte dintr-un anturaj extrem de complex, dintr-un grup din Caracal și județul Olt care acum se află în foarte multe funcții importante din România”, a spus Alexandru Cumpănașu, la postul de televiziune RomâniaTV.

Citește și: AVEREA IMPRESIONANTĂ A LUI GHEORGHE DINCĂ, MONSTRUL DIN CARACAL

Informațiile surprinzătoare despre Gheorghe Dincă continuă să apară. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani care ar fi ultima victimă a criminalului, susține că Dincă ar fi fost amantul unei influente judecătoare din Caracal.

„Acest individ nu este ceea ce pare. El este parte a crimei organizate și are complici în Anglia și Italia. E un adevărat lanț din care face parte. Acest om este protejat judiciar și politic. Vă pot da un singur amănunt. Dacă autoritățile nu iau măsuri și nu anchetează informațiile pe care i le-am adus, voi face totul public. Acest individ a fost amantul unei judecătoare din Caracal, care a fost parte dintr-un anturaj complex”, spune Alexandru Cumpănașu.

Sursa foto: captură video