GHEORGHE FALCA: Despre STENOGRAMELE de la Bistrita vom discuta in interiorul partidului

Primarul municipiului Arad, GHEORGHE FALCA, a declarat luni ca problema legata de aparitia in public a STENOGRAMELOR de la Bistrita, in care TEODOR ATANASIU spunea ca PDL nu va primi postul de PREMIER, va fi discutata in interiorul partidului, adaugand ca mesajul liberalilor pentru cetateni este PROIECTUL POLITIC.

“Pentru PNL important este PROIECTUL de TARA. O discutie din zona privata ne poate deranja sau poate fi trunchiata, cred ca rolul pe care ar trebui sa-l avem noi de aici incolo este sa prezentam mai serios solutiile noastre si dl ATANASIU a fost unul dintre initiatorii acestui proiect politic, ne-a explicat contextul in care s-a realizat acea declaratie si cred ca solidaritatea noastra trebuie sa mearga pana la nivelul la care sa prezentam solutiile noastre pentru Romania. Este un moment peste care noi trebuie sa trecem, nu este un lucru usor, pentru ca poate trebuia sa comunicam acest lucru acum doua zile. (…) Eu cred ca lucrul acela se va discuta tot in interiorul partidului, dar mesajul pentru cetateni este proiectul nostru politic”, a spus GHEORGHE FALCA, inainte de sedinta liberalilor.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU dupa “MICA CRIZA” din PNL: Nu i-am cerut DEMISIA lui ATANASIU 

GHEORGHE FALCA a precizat ca, daca afirmatiile lui TEODOR ATANASIU ar fi fost facute in spatiul public, ar fi intrat in subordinea statutului, indicand ca la sedinta de la Bistrita a PNL nu a participat toata conducerea. FALCA a mentionat ca mesajul lui ATANASIU nu scade increderea in PNL. “Eu cred ca aici nu suntem parteneri, suntem impreuna. Suntem intr-un singur partid”, a adaugat liderul PNL.

Duminica, mass media a difuzat o inregistrare cu TEODOR ATANASIU care vorbea intr-o sedinta a vechiului PNL, la Bistrita, despre faptul ca membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia ca o sa aiba prim-ministru, prin CATALIN PREDOIU, dar ca nu il vor avea. Totodata, TEODOR ATANASIU ar mai fi spus ca cei din garda PDL ”o sa dispara rand pe rand”, pentru ca nu ar mai fi nevoie de ei.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU isi cere SCUZE PUBLICE dupa SCANDALUL cu ATANASIU: Orice derapaj va fi SANCTIONAT 

Sursa foto: obiectiv.info