GHEORGHE FALCA: Sunt sigur ca IOHANNIS va fi candidatul ACL la PREZIDENTIALE

GHEORGHE FALCA, lider PDL Arad, este convins ca viitorul candidat al Aliantei Crestin-Liberale (ACL) pentru Presedintia Romaniei va fi KLAUS IOHANNIS, si nu CATALIN PREDOIU, pentru ca primul ar sta mai bine in sondaje.

“Sunt sigur ca dupa 6 august domnul KLAUS IOHANNIS va fi candiatul Aliantei pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE”, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL Arad, GHEORGHE FALCA. Liderul PDL Arad a spus ca nu poate sa nu vada ca IOHANNIS sta mai bine in sondaje.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: Am deja peste de 200.000 de SEMNATURI pentru candidatura la prezidentiale 

“KLAUS IOHANNIS sta mai bine in sondaje, nu pot sa nu vad acest lucru (…) Intodeauna l-am sustinut pe domnul CATALIN PREDOIU, dar vazand cercetarile de pana acum, cred ca IOHANNIS va fi candidatul ALIANTEI”, a completat FALCA. Referitor la fuziunile care vor avea loc, FALCA a spus ca acestea au fost asteptate de electoratul de dreapta.

“Ca reprezentant al comisiei care a negociat atat FUZIUNEA prin absorbtie cu Forta Civica, cat si FUZIUNEA prin comasare cu PNL, pot sa afirm ca am indeplinit, intr-un termen destul de scurt, un obiectiv foarte mare al electoratului de dreapta, de a avea in sfarsit un partid puternic de dreapta in Romania pentru a echilibra viata politica”, a spus FALCA.

El a amintit ca in campania interna a PDL pentru desemnarea PREZIDENTIABILULUI a promovat intens ideea unificarii dreptei: “La nici un an de la aceasta campanie, tot ce am propus – o directie de unificare a dreptei si una de aplicare a valorilor de centru-dreapta – se va indeplini in totalitate in 26 iulie”.

CITESTE SI: Tariceanu si-a anuntat CANDIDATURA la prezidentiale 

GHEORGHE FALCA a precizat ca la primul CONGRES COMUN al PDL si PNL, care va avea loc sambata, delegatia aradeana va fi formata din 62 de persoane, respectiv 36 de la PDL, 20 de la PNL si sase de la Forta Civica.

Liderul PNL, KLAUS IOHANNIS, declara, luni, ca, dupa ce a fost desemnat candidatul partidului pentru prezidentiale, urmeaza o cercetare sociologica, astfel incat sa fie desemnat candidatul dreptei dintre el si Catalin Predoiu, pana in 5 august, si ca nu se asteapta sa apara un al treilea candidat.

Sursa foto: gandul.info