Gheorghe Flutur: Guvernul Ponta este un guvern care face mare rau Romaniei

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, ca fortele de dreapta au obligatia sa opreasca “colosul de 70 la suta” format din USL, deoarece este o alianta mincinoasa si incompetenta. Declaratiile lui Flutur au fost facute la Congresul PNTCD.

“Avem in momentul de fata un colos de 70 la suta care a inceput insa sa se fisureze serios. Va veni si colapsul USL, iar noi, toate fortele de dreapta, mai mici sau mai mari, avem obligatia sa oprim acest colos care ne calca Romania in picioare. Misiunea acestor partide de dreapta este deconspirarea USL drept o alianta mincinoasa, incompetenta si pusa pe capatuit, deconspirarea Guvernului Ponta, ca un guvern care face mare rau Romaniei si deconspirarea lui Victor Ponta ca o forma fara fond si care a coborat mult nivelul de competenta al functiei de premier”, a spus Flutur.

Democrat-liberalul a mai afirmat ca Victor Ponta “a coborat mult nivelul de competenta al functiei de premier”, iar Crin Antonescu este “un om de stanga, vopsit in culorile dreptei”. 

“Trebuie sa il deconspiram si pe Crin Antonescu, ca pe un om de stanga, vopsit in culorile dreptei, un om fara respect pentru statul de drept si mediul de afaceri, care nu trebuie sa ajunga niciodata la Cotroceni”, a mai sustinut Flutur.

Gheorghe Flutur a mai spus ca a venit la Congresul PNTCD pentru a transmite mesajul PDL si al lui Vasile Blaga pentru partidul frate din marea familie europeana.