Gheorghe Flutur: Nu vrem sa preluam guvernarea. In aceasta iarna vom vedea adevarata valoare a PSD

Secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor sa preia guvernarea si ca asteapta ca “PSD sa-si arate adevarata valoare” in aceasta iarna, scriu agentiile de presa.

“In aceasta iarna, vom vedea adevarata valoare a PSD, care a tot facut promisiuni electorale. Daca cineva crede ca vrem sa preluam guvernarea pentru a pune prefecti, se inseala. Voi fi extrem de transant. Nu cu functii politice, ca nu tine. Pot ramane cat vor vrea in functia lor”, a spus Flutur.

Citeste si: ULTIMA LOVITURA A  PREMIERULUI ANUNTA DEZASTRUL

El a dezavuat faptul ca premierul Victor Ponta si-a luat concediu si a aratat ca PNL monitorizeaza arhitectura politica din Parlament, dar asteapta ca Guvernul actual “sa-si faca treaba” si sa prezinte, in primul rand, bugetul pentru anul viitor.

“Ne uitam la ecuatia din Parlament. Deocamdata au fost alegeri prezidentiale. Ca oameni normali, chemam Guvenul sa guverneze, pentru ca si-au luat concedii dupa campanie. Guvernarea e intreprindere cu foc continuu, chiar daca esti suparat. Nu se poate asa ceva. Noi, ca opozitie, ii tragem de maneca si ii vom corecta de cate ori trebuie. Avem nevoie de Legea bugetului. Cand pierzi alegerile, trebuie sa gandesti cat de sanatos ai consolidat structurile. Eu vad ca zilnic fac implozie”, a spus Flutur.

Citeste si: FINANCIAL TIMES: VICTORIA LUI KLAUS IOHANNIS, CEL MAI BUN EVENIMENT POLITIC DIN EUROPA