GHEORGHE FLUTUR: PLR este o FATA MORGANA

Secretarul general al PDL, GHEORGHE FLUTUR, a declarat, vineri, ca Partidul Liberal Reformator (PLR) este “o FATA MORGANA, o asteptare”, infiintat pentru crearea de majoritati cu PSD, in timp ce liderul PNL Suceava, Alexandru Baisanu, sustine ca PLR a fost creat in biroul presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Liderii Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL Suceava, GHEORGHE FLUTUR si Alexandru Baisanu, au declarat, intr-o conferinta de presa, ca PLR este un partid creat de PSD in incercarea de a “rupe” din partidul de centru dreapta care s-a infiintat prin fuziunea PNL-PDL.

Flutur a spus ca PLR a fost construit ca UNPR. “Asa a fost construit acest PLR. Ca un fel de UNPR. Au creat o FATA MORGANA asa, o asteptare. Umbla un zvon ca in septembrie va da Guvernul un act normativ sa-i dezlege de glie pe consilierii locali. E un fel de pacaleala pentru cei care sa creeze majoritati cu PSD”, a spus Flutur.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN, despre TARICEANU: Soferul lui PONTA

La randul sau, Alexandru Baisanu a apreciat ca PLR, ca si PMP sunt partide-satelit care au fost create de unii nemultumiti, dar care sunt partide ce mor dupa ce joaca o singura piesa.

“Sunt cativa baieti destepti care isi formeaza partide-satelit cu care joaca o singura piesa in viata lor si apoi mor. E ca la insecte”, a spus Baisanu.

El a aratat ca toti cei care au plecat din PNL sunt, de fapt, oameni care vor in PSD. “S-au dus pe veranda si incearca sa ajunga nu pe usa, ci pe geam, in PSD. Partidul domnului Tariceanu e facut in biroul domnului Dragnea. Acest partid e facut de Dragnea si PSD cu interesul de a rupe o parte mica din dreapta. Sunt pierderi minore. Decat sa joace la sapte capete, mai bine ca au plecat”, a mai spus Baisanu.

Citeste si: Deputatul de Suceava CONSTANTIN GALAN a plecat din PNL

Deputatul PNL de Suceava Constantin Galan a demisionat din partid si s-a inscris in PLR, unde a fost desemnat presedinte al organizatiei judetene Suceava si membru in Consiliul National al acestui partid.