Gheorghe Gheorghiu isi distruge fosta iubita! Artistul a rupt tacerea

Gheorghe Gheorghiu, care este stabilit in America, a avut o relatie de mai multi ani cu pictorita Mariana Calfa. S-au iubit intens si s-au despartit dupa o poveste de dragoste inflacarata. Recent, femeia i-a adus acuzatii grave artistului, pe care doreste sa-l vada dupa gratii.

“M-a chinuit”, “A vrut sa ma omoare”, “Bea foarte mult”, “L-a batut pe tatal sau”, “Este bolnav”, au fost doar cateva dintre invinuirile aduse solistului.

Acum, Gheorghe Gheorghiu a rupt tacerea. Reputatul artist si-a demolat fosta iubita, despre care a afirmat, in exclusivitate pentru cancan.ro, ca nu ar fi in deplinatatea facultatilor mintale si ca este interesata doar sa-si faca publicitate.

Gheorghe Gheorghiu nu a mai suportat acuzatiile aduse si s-a decis sa vorbeasca.

”Nimic din ce sustine Mariana Calfa nu este adevarat. Toate acuzatiile care imi sunt aduse sunt false din cauza faptului ca nu m-a interesat sa continui relatia cu ea. Este o femeie interesata doar de publicitate si cu serioase probleme psihice. Din pozele postate de ea pe contul de Facebook se vede clar ca nu este speriata de pretinsele amenintari. Totul este, de fapt, un joc pentru presa in scopul obtinerii de publicitate”, a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru sursa citata.

Cantaretul a apelat la justitie ca urmare a acuzatiilor pe care fosta iubita i le-a adus. Cunoscutul avocat Andrei Lazar, aparatorul artistului, ne-a marturisit ca nu doar Mariana Calfa va ajunge in fata instantei.

”Este inadmisibil ca o persoana de calibrul lui Gheorghe Gheorghiu, cu o activitate recunoscuta si apreciata de public in domeniul muzical artistic de peste 40 de ani, sa fie defaimata si jignita prin intermediul mai multor canale media, fara sa i se solicite macar un punct de vedere. Deja am declansat actiuni in Justitie atat impotriva Marianei Calfa, cat si impotriva trusturilor care au promovat-o, in vederea remedierii prejudiciului de imagine suferit”, a spus Andrei Lazar, avocatul lui Gheorghe Gheorghiu.

Este stabilit in SUA, la Las Vegas

Gheorghe Gheorghiu s-a nascut pe 1 ianuarie 1954, la Brasov, si este un arhicunoscut cantautor roman. Primul contact cu muzica l-a avut la sase ani. A studiat vioara si, ulterior, chitara, dupa care a activat, pentru o perioada, in cadrul Cenaclului ASTRA. In 1975 a participat la primul Festival National de Muzica Folk, unde a obtinut Marele Premiu. A fost membru al Cenaclului Flacara pana in 1980. A sustinut concerte in toate orasele din Romania, iar dupa Revolutie a participat la numeroase spectacole in Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada si SUA. In prezent, este stabilit in America, la Las Vegas, unde participa la numeroase recitaluri.

Sursa text: cancan.ro