GHEORGHE IONESCU, politistul lovit de milionarul turc ABDULLAH ATAS, a MURIT. UPDATE

GHEORGHE IONESCU, politistul lovit in misiune de milionarul turc ABDULLAH ATAS, a MURIT, vineri dimineata in jurul orei 7, la spitalul de urgenta Floreasca din Capitala, informeaza surse medicale citate de postul B1 Tv.

UPDATE 10.20: GHEORGHE IONESCU va fi inaintat POST-MORTEM in grad si va fi inmormantat cu ONORURI MILITARE, in timp ce sotia sa va fi angajata in cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

UPDATE 10.10:  Politia Romana transmite un mesaj de condoleante dupa decesul politistului GHEORGHE IONESCU de la Brigada Rutiera care a fost lovit intentionat cu masina de un om de afaceri turc.

“Cu profunda tristete anuntam plecarea timpurie dintre noi a colegului si prietenului nostru, subinspector de politie p.m. GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti.

Un profesionist de exceptie, un om de o mare noblete sufleteasca, devotat profesiei de politist, daruit pe deplin familiei si telurilor pe care le-a avut in viata, ne-a parasit pentru totdeauna, lasand in inimile si sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristete si regrete eterne.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace,’DULAULE’!”, este mesajul Politiei Romane.

STIRE INITIALA

GHEORGHE IONESCU, politistul de la Brigada Rutiera accidentat de OMUL DE AFACERI TURC ABDULLAH ATAS se afla in coma indusa sectia de terapie intensiva a spitalului de urgenta Floreasca inca din data de 2 august atunci cand s-a produs tragedia.

GHEORGHE IONESCU, in varsta de 44 de ani, suferise o serie de rani grave si anume: politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple si edem cerebral difuz, fractura fronto-parietala stanga, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale si fractura sternala, contuzie pulmonara stanga si hemotorax stang, traumatism abdominal sever cu ruptura splenica, contuzie pancreatica si multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subtire, contuzie renala stanga si hematom retroperitoneal minim.

Accidentul s-a produs duminica 2 august, in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul GHEORGHE IONESCU era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic.

In noaptea de 2 spre 3 august, ABDULLAH ATAS nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale politistului GHEORGHE IONESCU si l-a acrosat cu masina, dupa care l-a purtat pe capota 400 de metri. Agentul a cazut apoi pe partea carosabila.

ABDULLAH ATAS, care consumase alcool, si-a continuat deplasarea aproximativ trei kilometri pana in comuna Pipera, unde a lovit un gard.  

Pe 13 august magistratii de la Curtea de Apel Bucurest au decis ca ABDULLAH ATAS ramane in arest preventiv. Judecatorii au respins o contestatie formulata de ABDULLAH ATAS si au mentinut decizia Tribunalului Bucuresti, instanta care a emis un mandat de arestare preventiva de 30 de zile pe numele acestuia.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea