GHEORGHE IONESCU, politistul omorat de milionarul turc, a fost INMORMANTAT cu ONORURI MILITARE. UPDATE

GHEORGHE IONESCU, politistul care a fost omorat de milionarul turc ABDULLAH ATAS, va fi inmomantat duminica. La funeralii va participa si ministrul de Interne, Gabriel Oprea. GHEORGHE IONESCU a fost decorat post mortem de presedinte si va fi inmormantat cu ONORURI MILITARE.

UPDATE 13.50: POLITISTUL EROU GHEORGHE IONESCU a fost INMORMANTAT cu ONORURI MILITARE la cimitirul GHENCEA MILITAR din CAPITALA.

Sambata dupa-amiaza, sicriul cu trupul neinsufletit al politistului GHEORGHE IONESCU a fost dus la capela cimitirului Ghencea. Peste 150 de politisti s-au alaturat familiei, cu masini si cu motociclete, pentru a-l conduce pe acest ultim drum pe eroul lor. In cortegiu a fost adusa si masina pe care lucra politistul cazut la datorie.

CITESTE SI: TRUPUL NEINSUFLETIT AL POLITISTULUI GHEORGHE IONESCU, DUS LA CAPELA DIN CIMITIRUL GHENCEA

Politistul omorat de milionarul turc ABDULLAH ATAS a fost decorat post-mortem de catre presedintele Iohannis. GHEORGHE IONESCU, numit „Dulaul” de catre colegii sai, a primit Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler.

Politistul GHEORGHE IONESCU a murit vineri dimineata la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde se afla internat, in coma indusa, dupa ce in noaptea de 1 spre 2 august a fost accidentat in timpul desfasurarii unei misiuni.

La inceputul lunii august, omul de afaceri turc ABDULLAH ATAS nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale politistului si l-a acrosat cu masina, dupa care l-a purtat pe capota 400 de metri. Agentul a cazut apoi pe partea carosabila.

CITESTE SI: TURCUL CARE L-A OMORAT PE POLITISTUL GHEORGHE IONESCU VA FI CERCETAT PENTRU OMOR CALIFICAT

GHEORGHE IONESCU a fost inaintat in gradul de subinspector post-mortem, printr-un ordin al ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru fapte de eroism si sacrificarea vietii in misiune.

Subinspectorul post-mortem GHEORGHE IONESCU, cazut la datorie, avea 44 ani, era casatorit si lucra de 23 de ani in Ministerul Afacerilor Interne. El va fi inmormantat duminica la Cimitirul Ghencea Militar.

Sursa foto: realitatea