Gheorghe Mustata, arestat pentru 29 de zile! Acesta este acuzat de tentativa de omor!

UPDATE: 18.43: Gheorghe Mustata risca o perioada de pana la 10 ani de inchisoare daca acuzatiile care i se aduc vor fi demonstrate si in fata completului de judecata!

UPDATE: 18.10: Conform informatiilor de ultima ora, Gheorghe Mustata si unul dintre nepotii sai, Doru Gabriel Mustata, l-au injunghiat pe numitul M.G. folosind cutite. M.G. a suferit numeroase plagi prin injunghiere care au necesitat internarea de urgenta in spital, se arata in referatul intocmit de procurorii care instrumenteaza cazul in care este invinuit liderul Peluzei Nord a Stelei.

Gigi Mustata, liderul Peluzei Nord Steaua, a fost arestat pentru 29 de zile, impreuna cu doi dintre nepotii sai Doru si Stefan Mustata, dar si cu alti trei apropiati, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberiu Dumitru si Marian Daniel Covaci.

Toti cei sase au fost retinuti inca de ieri sub acuzatia ca ar fi batut mai multe persoane, dar si de violare de domiciliu, intr-o altercatie produsa in incinta unui imobil detinut de Aurel Mecic, un apropiat al clanurilor Caran si Vancica.

Judecatoria sectorului 4 a decis, astazi, emiterea cate unui mandat de arestare de 29 de zile pe numele fiecaruia dintre cei 6.

Sursa foto:timetv.ro