Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord a Stelei, a fost arestat!

Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord de la Steaua, a fost retinut in cursul zilei de astazi urmand a fi audiat de politistii sectiei 16 din Capitala.

Gheorghe Mustata, impreuna cu doi dintre nepotii sai, au patruns in incinta unui imobil din sectorul 4 din Bucuresti, proprietatea lui Aurel Mecic, si i-au batut pe toti cei care le-au iesit in cale.

Membrii echipajului de politie ajuns la fata locului au fost nevoiti sa apeleze la armele din dotare, deabia dupa ce au fost trase doua focuri de avertisment scandalul fiind aplanat. Mustata si rudele sale au fost incatusati si dusi la sectia 16 de politie, acolo unde vor fi interogati.

Conform anchetatorilor, Aurel Mecic a depus o plangere inca de aseara la Sectia 16, in care reclama faptul ca mai multe persoane trimise de Gheorghe Mustata se afla in fata imobilului sau si ii ameninta familia.

Chiar in momentul in care politistii ii legitimau pe presupusii agresori, pe langa oamenii legii a trecut in tromba un Ford Focus in care se aflau Mustata si cei doi nepoti ai sai, acestia ignorand semnele politistilor. Pana sa fie ajunsi din urma si incatusati, Mustata si acolitii sai au reusit sa-i agreseze fizic pe toti cei prezenti in imobilul detinut de Aurel Mecic.

Sursa foto: ph-online.ro