GHEORGHE NASTASIA, fost consilier al lui Udrea, urmarit penal de DNA pentru luare de mita

GHEORGHE NASTASIA, fost consilier al Elenei Udrea in perioada in aceasta era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este urmarit penal de procurorii DNA pentru LUARE DE MITA intr-un nou dosar privind finantarea campaniei electorale din 2009, fiind cercetat sub control judiciar, informeaza Agerpres.

In acest dosar, potrivit unor surse judiciare, ar fi implicate si Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, si Elena Udrea, care au venit joi dimineata la sediul DNA.

CITESTE SI: IOANA BASESCU S-A PREZENTAT LA DNA INSOTITA DE AVOCAT! AUDIERILE AU DURAT PATRU ORE

“Se fac cercetari in legatura cu infractiuni de luare de mita si este vorba de denuntul formulat de o persoana ca, in perioada 2009, atunci cand a fost campania electorala, ar fi contribuit cu sume de bani pentru campania prezidentiala. (…) Este vorba despre un denuntator care avea mai multe contracte cu Ministerul Turismului in acea perioada. (…) Clientul meu are calitate de suspect, acuzat de LUARE DE MITA. Este cercetat sub control judiciar”, a afirmat, la sediul DNA, Vasile Plesa, avocatul lui GHEORGHE NASTASIA.

Potrivit unor surse judiciare, valoarea sponsorizarilor din campania electorala s-ar ridica la cateva sute de mii de euro.

Sursa foto: adevarul