GHEORGHE NICHITA, audiat aproape zece ore la DNA: “Maine voi reveni”. UPDATE

GHEORGHE NICHITA, primarul din Iasi ARESTAT la DOMICILIU in dosarul in care este acuzat de urmarirea fostei sale amante, s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), acolo unde va fi audiat de procurori.

UPDATE 20:27: Primarul municipiului Iasi, GHEORGHE NICHITA, a plecat, luni, in jurul orei 19.30, de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a stat aproximativ zece ore, pentru a asista la verificarea informatica a sistemelor ridicate de anchetatori, in urma perchezitiilor domiciliare.

“Astazi nu s-a facut decat sa se copieze continutul mediilor optice din sistemele electronice ridicate la perchezitii”, a spus primarul, la iesirea din sediul DNA.

GHEORGHE NICHITA a adaugat ca marti va reveni la DNA, pentru a analiza continutul informatiilor din sistemele electronice.

Edilul nu a vrut sa faca alte declaratii, intrucat in cazul sau exista o ancheta in curs de desfasurare, iar el fiind cercetat in stare de arest la domiciliu.

intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia din partid, ca urmare a condamnarii din dosarul “Referendumului”, GHEORGHE NICHITA a spus ca nu poate comenta la acest moment acest subiect, fiind “doar un membru simplu” al PSD.

Primarul municipiului Iasi a venit, luni, la DNA in dosarul in care este cercetat, in arest la domiciliu, pentru ca ar fi apelat la angajatii Politiei Locale pentru a-si urmari fosta iubita.

GHEORGHE NICHITA a refuzat sa faca declaratii inainte de a intra in sediul institutiei.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: bzi.ro