GHEORGHE NICHITA este acuzat de infractiuni de AGRESIUNE si cu TENTA SEXUALA intr-un nou dosar

Fostul edil al Iasiului, GHEORGHE NICHITA este cercetat intr-un nou dosar deschis ca urmare a unei plangeri a fostei sale amante, Adina Samson.

Dosarul, instrumentat de procurorii DNA contine acuzatii incredibile la adresa primarului-suspendat al Iasiului. Printre acestea, faptul ca NICHITA ar fi incercat sa o violeze pe fosta amanta, chiar in primarie, transmite B1TV.

Trecutul amoros extraconjugal pare sa nu-i mai dea pace edilului suspendat al orasului Iasi. GHEORGHE NICHITA este cercetat intr-un nou dosar in care este acuzat de infractiuni de agresiune si cu tenta sexuala. In documentul ce sta la baza noului dosar penal al lui GHEORGHE NICHITA, fosta sa iubita Adina Samson aminteste de un episod ce s-ar fi petrecut in iulie 2014, atunci cand NICHITA ar fi lovit-o cu palmele peste fata. De asemenea, pe 9 octombrie 2014, in timp ce se afla in biroul primarului, acesta ar fi incercat sa o violeze.

Adina Samson a mai povestit ca in aceeasi perioada, dupa o petrecere, ar fi fost asteptata de “un individ impunator ca statura”, care i-ar fi spus ca “nu este bine sa se desparta de NICHITA, pentru ca va avea de suferit”. Avocatii fostului edil spun insa ca Adina Samson da dovada de disperare. Surse juridice au declarat pentru adevarul ca pentru a-si sustine cele reclamate, Adina Samson, prin aparatori, ar fi depus la DNA si mai multe inregistrari ambientale.

Sursa foto: gandul