GHEORGHE NICHITA le-a spus judecatorilor ca a apelat la PSIHOLOG pentru ca PASIUNEA PENTRU IUBITA lui DEPASEA LIMITELE NORMALULUI

Primarul municipiului Iasi, GHEORGHE NICHITA, a recunoscut in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti ca este extrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru ADINA SAMSON iese din LIMITELE NORMALULUI, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui PSIHOLOG.

Detalii despre acest caz apar in motivarea deciziei judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, care au respins pe 1 mai propunerea procurorilor DNA de arestare preventiva a primarului din Iasi.

In fata judecatorilor de la Tribunal, GHEORGHE NICHITA a sustinut ca iubita lui, ADINA SAMSON, sufera de o boala autoimuna, iar el a facut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sanatate, inclusiv la unitati medicale din Germania, potrivit Agerpres.

Primarul a aratat ca, in anul 2014, in timp ce se afla intr-o tabara in judetul Hunedoara, a primit un telefon de la sora ADINEI SAMSON, care i-a spus ca aceasta din urma se afla intr-o stare extrem de grava, motiv pentru care a trimis-o imediat pe sefa lui de cabinet pentru a o convinge sa mearga la spital.

Citeste si: VIDEO EXPLOZIV AMANTA lui GHEORGHE NICHITA: M-A BATUT si M-A AMENINTAT cu MOARTEA!

Mai mult, GHEORGHE NICHITA a declarat ca ADINA SAMSON a avut mai multe caderi psihice, fiind aproape de o tentativa de suicid.

Primarul le-a mai spus judecatorilor ca a petrecut timp indelungat cu ADINA SAMSON si ca “ii este extrem de greu sa accepte ideea despartirii, fiind extrem de gelos, constientizand insa ca este o diferenta de varsta de 25 de ani”.

“Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultatii de psihologie din Iasi. Nu crede ca trebuie sa fie arestat pentru o pasiune umana, pe care incearca sa o amelioreze si sa o vindece”, le-a mai declarat primarul magistratilor, potrivit motivarii instantei.

Citeste si: SOC NICHITA, turnat de fosta NEVASTA. AVERE FABULOASA pentru primarul IASIULUI

Conform DNA, in perioada ianuarie- aprilie, GHEORGHE NICHITA, abuzand de functia de primar, i-a determinat pe doi sefi ai Politiei Locale Iasi sa o supravegheze pe iubita lui, ADINA SAMSON.

Sursa foto: prosport.ro